درباره دانشکده::
تماس با دانشکده::
::
سخن هفته
قالَتْ فاطِمَهُ الزَّهْراء سلام اللّه علیها:
نَحْنُ وَسیلَتُهُ فی خَلْقِهِ، وَ نَحْنُ خاصَّتُهُ وَ مَحَلُّ قُدْسِهِ، وَ نَحْنُ حُجَّتُهُ فی غَیْبِهِ، وَ نَحْنُ وَرَثَهُ اءنْبیائِهِ.(شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید: )

ما اهل بیت پیامبر وسیله ارتباط خداوند با خلق او هستیم ، ما برگزیدگان پاک و مقدّس پروردگار می باشیم ، ما حجّت و راهنما خواهیم بود؛ و ما وارثان پیامبران الهی هستیم

پیوندبا سیستم های دانشگاه

پیوندهای مفید
لینگ های مفید

..
:: کسب مقام اول در مسابقات دانشجویان کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۲۸ |
جناب آقای مهندس مسعود بزرگر
    دانشجوکارشناسی ارشد‌دانشکده‌فناوری‌های‌نوین کسب مقام اول مسابقات پرس سینه ومقام دوم مسابقات پاور‌لیفتینگ‌ دانشجویان‌کشور‌ را به شما و‌ تمام دانشگاهیان دانشگاه علم وصنعت ایران تبریک عرض می نمائیم.

دفعات مشاهده: 40 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3816