درباره دانشکده::
تماس با دانشکده::
::
سخن هفته
قالَتْ فاطِمَهُ الزَّهْراء سلام اللّه علیها:
نَحْنُ وَسیلَتُهُ فی خَلْقِهِ، وَ نَحْنُ خاصَّتُهُ وَ مَحَلُّ قُدْسِهِ، وَ نَحْنُ حُجَّتُهُ فی غَیْبِهِ، وَ نَحْنُ وَرَثَهُ اءنْبیائِهِ.(شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید: )

ما اهل بیت پیامبر وسیله ارتباط خداوند با خلق او هستیم ، ما برگزیدگان پاک و مقدّس پروردگار می باشیم ، ما حجّت و راهنما خواهیم بود؛ و ما وارثان پیامبران الهی هستیم

پیوندبا سیستم های دانشگاه

پیوندهای مفید
لینگ های مفید

..
:: ارائه سمینار در دانشکده فناوری های نوین ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱ |
اطلاعیه بسیار مهم برای دوره­های روزانه و نوبت دوم
قابل توجه دانشجویان ورودی ۹۶ رشته مهندسی نانو فناوری
 که تاکنون از سمینار خود دفاع نکرده­اند
ارائه سمینار در دانشکده در روز چهار­شنبه مورخ ۹۷/۱۱/۱۷ می­باشد. لذا کلیه دانشجویانی که تمایل به ارائه سمینار در این ترم را دارند، موظفند:
۱ . حداکثر تا تاریخ ۹۷/۱۱/۲ فرم اعلام آمادگی ارائه سمینار را پس از تایید استاد راهنما تحویل آموزش دهند.
۲ . حداکثر تا تاریخ ۹۷/۱۱/۹ پرینت سمینار را در ۱ نسخه تهیه کرده و به استاد راهنما تحویل دهند و فرم تایید دریافت سمینار ( موجود در سایت دانشکده ) که به امضاء استاد راهنما رسیده باشد را به آموزش دانشکده تحویل دهند.
۳ . فرم چکیده ارائه سمینار ( موجود در سایت دانشکده ) که به تایید استاد راهنما رسیده باشد را حداکثر تا تاریخ ۹۷/۱۱/۹به آموزش دانشکده تحویل دهند.
تذکر مهم
کلیه دانشجویان رشته نانو ورودی ۹۶ موظف به ارائه سمینار در تاریخ مذکور بوده و در صورت عدم ارائه، مشمول کسر یک نمره خواهند بود.
امور آموزش دانشکده
دفعات مشاهده: 52 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3816